Operadagen Thuis

Terug naar programma

Opera in diverse Rotterdamse huiskamers: dat is Operadagen Thuis. Veel kleiner én leuker kunnen we het niet maken! Het programma bestaat uit solovoorstellingen van leden van het Living Voices Ensemble: een gezelschap van acht getalenteerde en aankomende zangsolisten dat speciaal voor deze festivaleditie werd samengesteld. Ieder optreden duurt maximaal een uur en gaat vergezeld met een hapje en een drankje.

Living Voices Ensemble
Het Living Voices Ensemble is samengesteld door het Belgische muziektheatergezelschap en productiehuis Muziektheater Transparant. Deelnemende zangers ontwikkelen twee jaar lang hun talenten, doen mee aan diverse producties en realiseren een eigen project. Zij krijgen hierbij coaching en ondersteuning van diverse professionals uit de wereld van muziektheater.

Aanmelden
Let op: Operadagen Thuis is erg populair en er is beperkt plek. Voor ieder huiskamerconcert reserveren we vier plaatsen. Je kunt je vanaf 16 april online aanmelden met maximaal twee personen. Geef aan op welke dag je wilt, naar welk huiskamerconcert je wilt gaan, en of je alleen of met zijn tweetjes komt. We proberen alle aanmeldingen zo eerlijk mogelijk te verdelen over de beschikbare huiskamers en laten je weten waar je bent ingedeeld. Let op: vanwege de beperkte capaciteit, is het helaas niet mogelijk om iedereen in te delen.

Locatie

Diverse huiskamers
  • Data en tijden

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

Gratis toegang. Tijdens de concerten gaat de pet rond voor een bijdrage aan de musici.