Operadagen Thuis

Terug naar programma

Van 9 tot en met 11 mei zijn er huiskamerconcerten in heel Rotterdam. Onder het genot van een hapje of drankje geniet je van een solovoorstelling van één van de leden van het Living Voices Ensemble, dat bestaat uit acht getalenteerde en aankomende solisten uit Nederland en België. Ieder optreden duur maximaal een uur. Veel kleiner én leuker kunnen we het niet maken.

Aanmelden
Wil je graag een miniopera in je huiskamer? Meld je dan online aan. Binnenkort maken we het programma van Operadagen Thuis bekend en laten we je weten hoe je jezelf aanmeldt als bezoeker. Let op: Operadagen Thuis is erg populair. De afgelopen jaren konden we niet iedereen die zich aanmeldde als gastheer of –vrouw blij maken met een huiskamerconcert. Ook voor bezoekers is er beperkt plek.

Living Voices in de wijk
Op 15, 16, 20 en 21 mei geven leden van het Living Voices Ensemble ook kleinschalige, intieme optreden op avontuurlijke binnen- en buitenlocaties in verschillende Rotterdamse wijken: van Katendrecht tot het Oude Noorden. De exacte locaties en speeltijden maken we binnenkort bekend.

Heb je vragen over Operadagen Thuis of Living Voices in de Wijk? Stuur dan een mailtje naar Irina de Graaf: irina@operadagenrotterdam.nl.

Locatie

Diverse huiskamers
  • Data en tijden

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

Gratis toegang. Tijdens de concerten gaat de pet rond voor een bijdrage aan de musici.