PARSIFAL - The Game

Terug naar agenda

Credits

concept & regie: Arlon Luijten
compositie: Richard Wagner, Ben van Bueren
tekst: Micha Hamel e.a.
zang & spel: CLUB GEWALT (gamecoaches), Alina Fejzo (dans),
Naomi Beeldens, Lucas Schilperoort, Rogier Schippers e.a.
muziek: Decaphonics, SKVR Brassband, Koen Kaptijn (trombone),
Rotterdams Opera Koor e.a.
dramaturgie: Cecile Brommer
artistiek coördinator: Moniek Slaman
vormgeving: Bart Visser
productie: Operadagen Rotterdam in coproductie met de Doelen,
Luxor Theater i.s.m. Codarts, DRIFT, TU Delft, Rotterdam Viert de Stad

Met dank aan Hofplein Rotterdam

En Rotterdam Viert de Stad

nieuws

Bekijk al het nieuws

Dankzij medelijden worden we 'wetend', stelt Wagner in zijn meesterwerk Parsifal. Zou medelijden de sleutel kunnen zijn om de ecologische, economische, politieke, morele problemen van deze tijd te lijf te gaan? Maar zijn we wel tot medelijden in staat?

PARSIFAL - The Game is een spel en voorstelling in één. Speciaal voor de tweede akte van The Grand Opera is een strategiespel ontworpen, waar het publiek aan deelneemt. Je verdient punten door verschillende live performances vol muziek en mini-spellen bij te wonen. De punten kun je vervolgens inzetten in het spel om de heilige speer terug te veroveren. Bouwen, aanvallen, investeren, saboteren of doneren? De zangers en zangeressen van CLUB GEWALT leiden je als coaches door de game.

"Samen met de andere bezoekers ga ik helemaal op in het spel en in de teksten die door CLUB GEWALT worden gezongen. Volgens mij heb ik nog nooit zo aandachtig geluisterd. Want stiekem wil ik winnen."
 blogger Doris SchakenbosVorm nu jouw PARSIFAL-team

Naast als individuele bezoeker(s), kun je het tijdens de voorstelling ook opnemen tegen teams van de gemeente, een groep operaliefhebbers, game-experts of een vriendenclub. Vorm nu je eigen PARSIFAL-team. Per tafel spelen 12 personen, maar het is ook mogelijk om met een kleiner team te komen en bij een tafel aan te sluiten. Reserveer als groep door een mail te sturen aan kaartverkoop@operadagenrotterdam.nl en wij zorgen dat jij samen met je team aan één tafel speelt.

Prijzen

€25,-
€10,- (CJP, studenten, 18- of Operadagen-pas)

Koop kaarten
[XTemplate]