Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Plannen Operadagen Rotterdam positief ontvangen

De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) heeft veel lof voor de plannen van Operadagen Rotterdam en geeft positief advies.

De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) is zeer positief over de plannen van Operadagen Rotterdam.

“Operadagen Rotterdam (ODR) zoekt de grenzen van het genre op en wil het daarbinnen vernieuwen. Daar slaagt het festival uitstekend in en over de gehele linie zijn de producties origineel. Soms neemt het daarin een risico, maar dat is inherent aan dit festival. De Raad waardeert het dat ODR zich snel wist in te bedden in de stad en met een sterke marketingstrategie meer en divers publiek bereik.”

We zijn zeer blij met de mooie woorden van de RRKC.  Deze waardering vormt samen met het lovende advies van de Raad voor Cultuur en het opnemen van Operadagen in de landelijke Basis Infrastructuur (BIS) een eerste stap voor de komende vier jaar. Echter, voor een goede basis is nog wel van belang dat de landelijke BIS-verantwoordelijkheid door de minister met een passend budget wordt gehonoreerd.

Terug naar overzicht