Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Operadagen Rotterdam in september!

Ja! Het staat er echt. Operadagen Rotterdam 2020 gaat dan toch gebeuren. Compact maar met de impact van een tiendaagse editie. Dus, save the date: vrijdag 25 t/m zondag 27 september.

Ja! We mogen weer. De paden op, de zalen in. Met 1,5 meter afstand, uiteraard. Daarom: een driedaags festival in september. Operadagen Rotterdam in 2020, dan toch! We nodigen je uit om samen met ons alsnog het festival te beleven. Want dat hebben we gemist, jij ook?

Verwacht een compact en veilig festival maar met de impact van een tiendaagse editie. Opera en muziektheater van vernieuwende makers, op verschillende locaties zowel in de theaters als buiten in de open lucht, met Theater Rotterdam (locatie Schouwburg) als vertrekpunt.

Programma online en start kaartverkoop op dinsdag 25 augustus a.s. vanaf 16.00 uur.

Terug naar overzicht