Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Speel mee in Il diluvio universale

Altijd al in een opera willen figureren? Grijp nu je kans! Voor Il diluvio universale, een recent opgegraven schat uit de barokmuziek van Michaelangelo Falvetti, zijn we op zoek naar bijzondere stellen die een scène willen opvoeren. Samen met je geliefde, broer, zus, vriend, vriendin of iemand anders een rol spelen in een heuse opera in de Grote Zaal van de Doelen? Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@operadagenrotterdam.nl.

Theatrale laag van Sjaron Minailo

Il diluvio univrsale is een spetterend muzikaal spektakel over de Bijbelse zondvloed, uitgevoerd door Cappella Mediterranea en Choeur de Chambre de Namur, onder leiding van niemand minder dan dirigent Leonardo García Alarcón. Regisseur Sjaron Minailo, bekend van zijn eerdere werk voor Operadagen Rotterdam, zoals het concert onder de Brienenoordbrug in 2008, voegt hier een bijzondere theatrale laag toe.

Bijzondere koppels gezocht

Omdat Il diluvio universale een viering is van wat de mens zo bijzonder en kleurrijk maakt, is Sjaron op zoek naar bijzondere koppels. Hoe aparter hoe beter! Denk aan geliefden, maar ook koppels als ouder en kind, grootouder en kleinkind, broer en zus, ouder en verzorger, beste vrienden en alles wat er verder in de wereld bestaat.

Praktisch

Sjaron stoomt je gedurende vier repetities (in overleg) in Rotterdam klaar voor de uitvoering op maandagavond 20 mei in de Doelen. Voel je je geroepen of ken je iemand die in dit profiel past? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@operadagenrotterdam.nl.

Terug naar overzicht