Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Tickets eerste drie voorstellingen Operadagen Rotterdam 2020 nu te koop

Tot en met 19 juli zijn tickets voor prisoner of the state, A midummer night’s dream en Usher verkrijgbaar voor een aantrekkelijk geprijsd early bird-tarief.

BESTEL NU

De kaartverkoop van de eerste drie voorstellingen van Operadagen Rotterdam 2020 is van start! Op zaterdag 30 mei is de première van prisoner of the state: een ambitieus muziektheaterproject van Operadagen Rotterdam en de Doelen, waaraan de New Yorkse componist David Lang meer dan tien jaar werkte.
Een week eerder, op zaterdag 23 mei is in de grote zaal van Theater Rotterdam Schouwburg het debuut van Ola Mafaalanu als operaregisseur te zien: A midsummer night’s dream.
Op woensdag 27 mei is Usher te zien in de grote zaal van Theater Rotterdam Schouwburg: de door componist Annelies Van Parys voltooide horroropera van Debussy, genomineerd voor de FEDORA Operaprijs.

Tickets voor alle drie de voorstellingen zijn tot en met 19 juli verkrijgbaar voor een aantrekkelijk geprijsd early bird-tarief. Bestel nu!

Terug naar overzicht