Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Algemene informatie

Contact

Voor aanvullende vragen met betrekking tot de kaartverkoop en het festivalprogramma kun je mailen naar tickets@operadagenrotterdam.nl.

Online

Koop je kaarten, Festival Deals en voordeelpassen tot 15 minuten voor aanvang eenvoudig via deze website. Je kan online betalen met iDEAL, Mastercard, Visa & PayPal. Klik hier voor het volledige programma.

Orderkosten

Per online bestelling brengt Operadagen Rotterdam (eenmalig) €2 in rekening. Bij het aanschaffen van de Operadagen Solopas of Duopas worden de €2 orderkosten niet in rekening gebracht, daarna wordt er per transactie €2 orderkosten in rekening gebracht.

E-tickets

Na je online aankoop ontvangt je een e-ticket. Dit e-ticket is je toegangsbewijs. Toon de barcode van het e-ticket op het scherm van je smartphone of print het e-ticket uit en neem het mee naar de voorstelling. Let erop dat de barcode van het ticket helder genoeg getoond wordt. Print je je ticket uit? Zorg er dan voor dat er geen vouw loopt door de barcode.

Festivalhart

Vanaf vrijdag 17 t/m zondag 26 mei is Theater Rotterdam, locatie Schouwburg, het hart van het festival. Het is de plek om kaarten te kopen bij de festivalkassa, elkaar te ontmoeten, een drankje te doen en een dansje te wagen.
Let op: je kan aan de kassa met pinpas, Mastercard en Visa betalen. Al onze Festival kassa’s op de locaties zijn PIN only.

Aan de deur op locaties

Als een voorstelling niet is uitverkocht, zijn er vanaf 45 minuten voor aanvang kaarten te koop aan de deur op elke locatie. Er kunnen alleen kaarten voor de desbetreffende dag en locatie gekocht worden.

Operadagen Rotterdam geeft korting

Bij Operadagen Rotterdam kun je voordelig je kaarten kopen als je student bent of in bezit van een CJP-pas. Bestel je tickets online.
Studenten en CJP’ers kunnen voor het speciale tarief van €10 een kaartje kopen voor elke voorstelling. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting.

Let op: korting is alleen verkrijgbaar op vertoon van je pas aan de kassa en bij binnenkomst bij voorstelling. Kortingen gelden niet voor festival deals en arrangementen.

Restitutie

Controleer alvorens je aankoop te bevestigen altijd goed of je de juiste kaarten, kaartsoorten, datum, tijdstip en aantallen heeft aangegeven. Het retourneren, ruilen of annuleren van reeds (online) gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats.