Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Algemene informatie

Contact

Voor aanvullende vragen met betrekking tot de kaartverkoop en het festivalprogramma kun je mailen naar tickets@operadagenrotterdam.nl.

Online

Koop je kaarten en je Operadagenpas eenvoudig via deze website. Je kan online betalen met iDEAL, Mastercard, Visa & PayPal. Klik hier voor het volledige programma.

Orderkosten

Per online bestelling brengt Operadagen Rotterdam (eenmalig) €2 in rekening. Bij het aanschaffen van de Operadagen Solopas of Duopas worden de €2 orderkosten niet in rekening gebracht, daarna wordt er per transactie €2 orderkosten in rekening gebracht.

E-tickets

Na je online aankoop ontvangt je een e-ticket. Dit e-ticket is je toegangsbewijs. Toon de QR-code van het e-ticket op het scherm van je smartphone of print het e-ticket uit en neem het mee naar de voorstelling. Let erop dat de QR-code van het ticket helder genoeg getoond wordt. Print je je ticket uit? Zorg er dan voor dat er geen vouw loopt door de QR-code.

LET OP: als je met een Operadagenpas een voorstellingskaartje koopt, laden we je kaartje op de pas. Je ontvangt dus geen losse e-tickets voor voorstellingen; die staan op je pas. Je vindt je pas door in ‘mijn account’ op ‘mijn passen’ te klikken. Haal je fysieke pas vanaf 21 mei op bij de festivalkassa in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg.

Festivalhart

Vanaf donderdag 21 t/m zaterdag 30 mei 2020 is Theater Rotterdam, locatie Schouwburg, het hart van het festival. Het is de plek om kaarten te kopen bij de festivalkassa, elkaar te ontmoeten, een drankje te doen en een dansje te wagen.
Let op: je kan aan de kassa met pinpas, Mastercard en Visa betalen. Al onze Festival kassa’s op de locaties zijn PIN only.

Openingstijden festivalkassa TR Schouwburg
do 21 mei 2020: 18.00 – 24.00 uur
vr 22, za 23 & zo 24 mei 2020: 10.00 – 22.00 uur
ma 25 mei t/m za 30 mei 2020: 14.00 – 22.00 uur

Aan de deur op locaties

Als een voorstelling niet is uitverkocht, zijn er vanaf 30 minuten voor aanvang kaarten te koop aan de deur op iedere locatie. Let op: er zijn hier alleen kaarten te koop voor de desbetreffende dag en locatie. Betalen kan enkel met PIN.

Korting: actiecodes

Indien je een persoonlijke actiecode hebt ontvangen kun je de deze invoeren door op de desbetreffende voorstelingspagina op ‘tickets’ te klikken. De optie om je actiecode in te voeren staat in de Operadagen-shop aangegeven. Klik op de link, voer de code in en klik op ‘invoeren’. Je kunt nu kaarten met een actiecode bestellen.

Restitutie

Controleer alvorens je aankoop te bevestigen altijd goed of je de juiste kaarten, kaartsoorten, datum, tijdstip en aantallen heeft aangegeven. Het retourneren, ruilen of annuleren van reeds (online) gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats.

CJP

Student of CJP-er? Een aantal voorstellingen heeft een speciaal kortingstarief. Bestel je tickets online. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ‘m hier en ga meteen met korting naar Operadagen Rotterdam.

Let op: neem je studenten- of CJP-pas mee naar de voorstelling, we kunnen je erom vragen bij binnenkomst.