Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Operadagenpas

Met een Operadagenpas krijg je maar liefst 50% korting op álle voorstellingen (vanaf € 10,-) van Operadagen Rotterdam. Je hebt je Operadagenpas er vaak met een bezoek aan drie voorstellingen al uit. Er is een Solo Operadagenpas à € 40,- voor in je eentje, en een Duopas à € 70,- voor twee personen.


Operadagen Solopas
(€ 40,- / 1 persoon)


Operadagenpas Duopas
(€ 70,- / 2 personen)


 

Let op: wil je gebruik maken van de Operadagenpas? Koop dan eerst de pas, log uit en daarna weer in. Wanneer je nu een kaartje koopt voor een voorstelling, zie je automatisch als kaartsoort Operadagenpas vermeld staan. Als je een voorstellingskaartje met Operadagenpas koopt, betaal je slechts 50% van het reguliere tarief.