Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Veelgestelde vragen

Ik kan niet inloggen

Om kaarten te kopen moet je eerst ingelogd zijn. Ben je een nieuwe klant? Maak dan eerst een account aan.

Ik heb een Operadagenpas solo/duo gekocht, hoe bestel ik voorstellingskaarten met korting?

Heb je online een Operdagenpas gekocht? Log dan eerst uit als klant, en vervolgens weer in. Wanneer je nu een kaartje koopt voor een voorstelling, zie je automatisch als kaartsoort Operadagenpas vermeld staan. Als je een voorstellingskaartje met Operdagenpas koopt, betaal je slechs 50% van het reguliere tarief.

Moet ik twee keer orderkosten betalen als ik een Operadagen Solo- of Duopas aanschaf?

Bij aanschaf van een Operadagen Solo- of Duopas worden de €2 orderkosten niet inrekening gebracht, daarna wordt er bij elke bestelling voor voorstellingskaarten per transactie €2 orderkosten in rekening gebracht.

Ik heb betaald en een e-mail bevestiging ontvangen, maar ik heb geen ticket ontvangen.

In de bevestigingsmail staat de tekst ‘download je tickets als pdf’, als je hierop klikt worden je kaarten in pdf gedownload.

Ik heb betaald maar ik heb geen e-mail bevestiging ontvangen.

Indien je geen e-mail bevestiging hebt ontvangen, mail dan je naam en de voorstelling waar je kaarten voor hebt besteld naar tickets@operadagenrotterdam.nl. Wij sturen je de e-mail bevestiging nogmaals toe. In deze e-mail staat de tekst ‘klik hier voor de order details’ klik op het woord hier en dan worden je kaarten in een pdf gedownload.

Is de Podium Cadeaukaart geldig?

Operadagen Rotterdam is niet aangesloten bij de Podium Cadeaukaart, daarom is het zowel online als aan de kassa, niet mogelijk met de Podium Cadeaukaart te betalen.