Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Veelgestelde vragen

Ik wil kaartjes kopen

Kaartjes zijn alleen online te koop. Klik op programma en vervolgens op de voorstelling waarvoor je kaartjes wilt kopen. Je kunt kaarten zowel met als zonder een account aanschaffen. Heb je al een account? Dan is het alleen mogelijk om met je account in te loggen en af te rekenen, om misbruik van je account te voorkomen. Klik op de voorstellingspagina op ‘tickets’ bij een beschikbare datum en tijd, en volg de stappen die erop volgen.

Ik kan niet inloggen

Heb je al een account?
– dan is het alleen mogelijk om in te loggen ‘Met account’
– klik rechts bovenin op het poppetje om in te loggen
– indien je je wachtwoord ben vergeten klik dan onderaan op de tekst ‘wachtwoord vergeten’

Nog geen account?
– dan heb je twee mogelijkheden om in te loggen
– klik rechts bovenin op het poppetje en kies een van de volgende twee opties

Met account
– je kunt al je bestellingen terugvinden in de bestelgeschiedenis
– je kunt een ODR solo of duopas aanschaffen en genieten van extra kortingstarief
– klik op registreren, alle velden met een * zijn verplicht om in te vullen om je account te verwerken

Zonder account
– je hoeft alleen een e-mailadres in te vullen
– het is echter niet mogelijk om de bestelgeschiedenis in te zien of om een ODR solo of duopas met kortingstarief aan te schaffen
– het is wel mogelijk om later je ‘zonder account’ te koppelen aan een ‘met account’

Ga vervolgens naar het programma om kaarten te bestellen.

Ik heb een Operadagenpas solo/duo gekocht, hoe bestel ik voorstellingskaarten met korting?

Heb je online een Operdagenpas gekocht? Log dan eerst uit als klant, en vervolgens weer in. Wanneer je nu een kaartje koopt voor een voorstelling, zie je automatisch als kaartsoort Operadagenpas vermeld staan. Als je een voorstellingskaartje met Operadagenpas koopt, betaal je slechts 50% van het reguliere tarief.

LET OP: als je met een Operadagenpas een voorstellingskaartje koopt, laden we je kaartje op de pas. Je ontvangt dus geen losse e-tickets voor voorstellingen; die staan op je pas. Je vindt je pas door in ‘mijn account’ op ‘mijn passen’ te klikken. Haal je fysieke pas vanaf 21 mei op bij de festivalkassa in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg.

Moet ik twee keer orderkosten betalen als ik een Operadagen Solo- of Duopas aanschaf?

Bij aanschaf van een Operadagen Solo- of Duopas worden de €2 orderkosten niet inrekening gebracht, daarna wordt er bij elke bestelling voor voorstellingskaarten per transactie €2 orderkosten in rekening gebracht.

Ik heb betaald en een e-mail bevestiging ontvangen, maar ik heb geen ticket ontvangen.

In de bevestigingsmail staat de tekst ‘klik hier voor een mobielvriendelijke e-ticket’, als je hierop klikt worden je kaarten in pdf gedownload.

Uitzondering: als je met een Operadagenpas een voorstellingskaartje koopt, laden we je kaartje op de pas. Je ontvangt dus geen losse e-tickets voor voorstellingen, je e-tickets staan op je pas.

Bekijk je bestelgeschiedenis online. Indien je besteld hebt ‘met account’ dan vind je de Operadagenpas door in ‘mijn account’ op ‘mijn passen’ te klikken. Inzien je geen account hebt is het niet direct mogelijk. Je kunt alsnog een account aanmaken voor het registratieformulier in te vullen en te e-mailadres te koppelen aan een account. Dan kun je alsnog je kaarten inzien.

Bekijk je bestelgeschiedenis door rechts bovenin op het poppetje te klikken. Kies ‘mijn account’ en klik daarna op ‘bestelgeschiedenis’. Hier vind je een overzicht van alle transacties. Klik op het plusje om voorstellingsdetails te zien en om je kaarten eventueel opnieuw naar jezelf te mailen.

Ik heb betaald maar ik heb geen e-mail bevestiging ontvangen.

Indien je geen e-mail bevestiging hebt ontvangen, kijk dan in je webmail in de spambox. Stel indien mogelijk info@operadagenrotterdam.nl en tickets@operadagenrotterdam.nl in als ‘vertrouwd’ in de mailbox.

Het is mogelijk om je aangeschafte kaarten terug te vinden in je account op de website en ze opnieuw naar jezelf te mailen. Klikt rechts bovenin op het poppetje, dan op ‘mijn account’ en vervolgens op ‘bestelgeschiedenis’. Klik op het plusje van de desbetreffende transactie. Nu zie je meer informatie over je bestelling en kun je de kaarten eventueel opnieuw mailen.

Heb je een Operadagenpas aangeschaft? Je vind je pas door in ‘mijn account’ op ‘mijn passen’ te klikken. Je fysieke pas kun je vanaf 21 mei ophalen bij de festivalkassa in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg.

Ik heb een andere vraag over de kaartverkoop

Mail je vraag met je naam en eventueel het transactienummer naar tickets@operadagenrotterdam.nl.

Is de Podium Cadeaukaart geldig?

Operadagen Rotterdam is niet aangesloten bij de Podium Cadeaukaart, daarom is het zowel online als aan de kassa, niet mogelijk met de Podium Cadeaukaart te betalen.