Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Valentijnsactie: neem je lief gratis mee naar Il diluvio universale

Wat is er romantischer dan samen met je Valentijn naar de opera? Niets toch? Daarom krijg je alléén vandaag een gratis kaartje voor Il diluvio universale, wanneer je zelf een kaartje koopt. Il diluvio universale is een recent opgegraven schat uit de barokmuziek van Michaelangelo Falvetti, uitgevoerd door Cappella Mediterranea en Choeur de Chambre de Namur, onder leiding van niemand minder dan de Argentijnse topdirigent Leonardo García Alarcón.

TICKETS

Met je Valentijn een scène opvoeren

Nog romantischer dan samen Il diluvio universale bezoeken, is natuurlijk er samen in figureren. Falvetti’s baseerde Il diluvio universale op het alom bekende verhaal over de zondvloed. Regisseur Sjaron Minailo voegt een bijzondere theatrale laag toe en nodigt koppels uit om een scène uit te voeren in de voorstelling, net zoals Noach koppels uitnodigde in zijn ark. Alles mag en hoe aparter hoe beter! Geliefden dus, maar ook koppels als ouders en kind, grootouders en kleinkind, broer en zus, ouder en verzorger, beste vrienden en alle andere relaties die er verder in de wereld bestaan.

Dus: samen met je broer, zus, vriend, vriendin of je Valentijn figureren in de voorstelling? Meld je dan aan door een mailtje te sturen: info@operadagenrotterdam.nl.

Terug naar overzicht