Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

We hijsen de vlag!

Vandaag vieren we de start van Operadagen Thuis, onze serie huiskamerconcerten kriskras verspreid door Rotterdam, met het hijsen van onze Operadagenvlaggen op de Vlaggenparade.

De Vlaggenparade op de Rotterdamse boompjes is een uniek fenomeen: er wapperen alle vlaggen van de Verenigde Naties. Ook is er plek voor bijzondere evenementen.

Een optreden van Naomi Beeldens en Isaak Duerinck, die ook optredens verzorgen tijdens Operadagen Thuis, zette het evenement luister bij.

De huiskamerconcerten van Operadagen Thuis vinden nog tot en met zondag 13 mei plaats door huiskamers  verspreid door heel Rotterdam.

Terug naar overzicht