Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Zinderend openingsweekend Operadagen Rotterdam 2018

De eerste vier dagen van onze Opera-odyssee zitten erop! Vrijdag startten we onze dertiende festivaleditie met openingsvoorstellingen Earth Diver en BEAST. Wat volgde was een muzikale rollercoaster ride in Operaland, bijzondere wereldcreaties in TR Schouwburg en avontuurlijke voorstellingen overal in de stad.

Indachtig aan het festivalthema Heldenmoed ondernamen jullie met duizenden tegelijkertijd een ware opera-heldentocht langs vele onvermoede hoogtepunten: in TR Schouwburg, de Bijenkorf en op het dak van een parkeergarage.

Terugblik

Hieronder vind je een uitgebreide fotoreportage van het dankzij Pinksteren extra lange openingsweekend. Kijk terug naar de openingsavond, De dood – een gebruiksaanwijzing bovenin APCOA-parkeergarage, Operaland, het Rooftop Concert in de Bijenkorf en meer hoogtepunten.

Terug naar overzicht